SON DAKİKA
Hava Durumu

Manisa Sarıgöl’de saniyede 8 litre verimli yeni sondaj

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2021 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2021 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
Manisa Sarıgöl’de saniyede 8 litre verimli yeni sondaj

MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Özpınar mahallesindeki mevcut sondaj kuyusunun mahalledeki ihtiyacı karşılayamaması sebebiyle yeni bir sondaj kuyusu açtı.

MANİSA (İGFA) - . Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Özpınar mahallesindeki mevcut sondajın artık mahallenin ihtiyacını karşılayamıyor olması nedeniyle yeni bir sondaj kuyusu açtı. Saniyede 8 litre verim alınan sondaj ile mahallenin su sorunu çözüme kavuşacak.

Özpınar Mahalle Muhtarı Ersoy Erdoğan, yeni açılan sondaj kuyusuyla birlikte mahallesindeki içme suyu sıkıntısının son bulacağını belirterek, “Eski sondajımız artık mahallemizin içme suyu ihtiyacını karşılamıyordu. Geçen yıl biraz su sıkıntısı çektik. MASKİ Genel Müdürlüğünün yeni açtığı bu sondajla artık su sıkıntımızdan kurtulacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.