Zehir tacirlerine geçit verilmedi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde uyuşturucu kullanımına ve ticaretine yönelik operasyonda biri bayan iki kişi gözaltına alındı. Zanlıların ikametlerinde uyuşturucu madde ile uyuşturucu tartmaya yarayan hassas terazi ve uyuşturucu içmekte kullanılan cam aparatlar ele geçirdi.

Yayın: 12 Mart 2021 - Cuma - Güncelleme: 12.03.2021 12:44:38
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1113 okunma
Google News

Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu satan ve kullanan şahıslar ile ilgili yaptığı çalışmalar neticesinde birisi bayan iki şahısın üzerinde ve ikametlerinde yaptıkları aramada, çıkılar halinde satışa hazır vaziyette toplam 10.20 gram metanfetamin ve bonzai uyuşturucu maddeleri, uyuşturucu tartmakta kullanılan hassas terazi, uyuşturucu içmekte kullanılan cam aparatlar, uyuşturucu madde satışından elde edilen bir miktar para, cam aparat yapmak için kullanılan piknik tüpleri, çok miktarda cep telefonu, uyuşturucu maddeleri paketlemek için kullanılan alumünyum folyolar ele geçirildi.


Operasyonda T.D. (26) ve K.İ.A (22) isimli şahıslar göz altına alındı. Şahısların Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemleri devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.