Yangından kurtarılan 'Bıdık' Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne sığındı

Bursa'nın Harmancık ilçesindeki orman yangınında dumandan etkilenen bir köpek, HAYTAP ekibince alevlerin arasından kurtarıldı. "Bıdık" adı verilen köpek, solunum sıkıntısı nedeniyle tedavi altına alındı.

Bursa Yayın: 05 Ağustos 2025 - Salı - Güncelleme: 05.08.2025 11:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
83 okunma
Google News

Bursa'da Harmancık ilçesinde çıkan orman yangını doğa kadar hayvanları da etkiledi. Alevlerin Çakmak Mahallesi'ne yaklaşması sonucunda tahliye sırasında HAYTAP ekibi dumanların bölgede köpek buldu. "Bıdık" ismi verilen köpek ekipler tarafından Emekli Hayvanlar Çiftliği'ne getirildi. Yoğun dumandan dolayı solunum sıkıntısı yaşayan Bıdık için veteriner ekipleri tarafından tedavisi ve sağlık kontrolleri yapıldı. Bıdık'ın sahibi ise sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımları görerek HAYTAP ekibine ulaştı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından Bıdık ailesine kavuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.