Uludağ'da kar kalınlığı 170 santimetreye ulaştı

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da kar kalınlığı 170 santimetre ölçüldü.

Yayın: 10 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 10.02.2020 12:10:10
Editör -
Okuma Süresi: 28 sn.
631 okunma
Google News

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Oteller Bölgesi'nde kar kalınlığı son yağışların ardından 170 santimetreye ulaştı. Hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 9, en yüksek sıfırın altında 5 derece ölçüldüğü Uludağ'da bugün parçalı bulutlu olması bekleniyor.

 

Önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının 3 dereceye kadar yükselmesi beklenen Uludağ'da perşembe gününe kadar aralıklarla kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.