SON DAKİKA
Hava Durumu

Osmangazi'de bir metruk daha yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, vatandaşların talebi üzerine Yunuseli Mahallesi Çağlayan Sokak’ta tehlike arz eden metruk bir binayı yıktı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2022 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2022 13:30
Kaynak: Haber Merkezi
www.ritimhaber.com
Osmangazi'de bir metruk daha yıkıldı

Vatandaşlardan gelen taleplerin değerlendirilmesi ve sorunların hızlı çözümü için çalışan Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi Çağlayan Sokak üzerinde yer alan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Özellikle uyuşturucu madde kullanıcılarının mesken edinmeleri nedeniyle vatandaşların korku ve endişe yaşamalarına neden olan metruk binanın yıkılması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Metruk binaların, güvenlik riskinin yanı sıra çevre ve görüntü kirliliğine de yol açtığını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mevzuat çerçevesinde bu soruna karşı kararlı mücadeleyi sürdüreceklerini söyledi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.