Sağlık Bakanlığı'ndan, koronavirüs için WhatsApp danışma hattı

Sağlık Bakanlığı, Türkiye'deki koronavirüs salgınıyla mücadele için WhatApp Danışma Hattı kurulduğunu açıkladı. Twitter'dan yapılan paylaşımda 0541 888 01 numaralı telefon üzerinden hizmete ulaşılabileceği belirtildi.

Gündem Yayın: 22 Nisan 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.04.2020 13:11:47
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
1098 okunma
Google News

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de de görülen koronavirüse karşı Sağlık Bakanlığı bir adım daha attı. Bakanlık, WhatsApp üzerinden de hizmet verecek.

 

 

"184 WHATSAPP DANIŞMA HATTI"

 

Sağlık Bakanlığı'nın Twitter'ından yapılan açıklamada "Koronavirüs ile mücadelede SABİM 184 Whatsapp Danışma Hattı kuruldu. Yeni Koronavirüs Hastalığı hakkında, 0541 888 01 84 numaralı Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezi (SABİM) 184 Whatsapp Danışma Hattı'ndan bilgi alabilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.