Maske yasağının olduğu ilde, vali maskesiz denetim yaptı!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu Denizli'de Vali Ali Fuat Atik kendi kararını çiğnedi.

Gündem Yayın: 01 Eylül 2020 - Salı - Güncelleme: 01.09.2020 10:38:49
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
744 okunma
Google News

Ülke genelinde başta maske ve sosyal mesafe kuralları uygulanarak salgının yayılımı önlenmeye çalışılıyor. Bu kapsamda birçok ilde maskesiz sokağa çıkma yasağı uygulaması bulunuyor.

 

KENDİ YASAĞINI KENDİ ÇİĞNEDİ

 

Bu illerden biri de valilik kararı ile Denizli oldu. Denizli Valisi Ali Fuat Atik de, koronavirüs tedbirlerini incelemek için ilçe ve mahallelerde denetim yaptı. Vali Atik'in denetimler sırasında maske takmaması ise dikkatleri çekti.

 

VATANDAŞLAR DA MASKELERİNİ ÇIKARDI

 

Valiyi karşılayan ve maskeli olan vatandaşların bir bölümünün ise daha sonra maskelerini çıkardıkları görüldü. Vali, Acıpayam İlçesin'deki Yeşilyuva mahallesinde binlerce kişinin çalıştığı Ayakkabıcılar Sitesinde de işçilerle yine maskesiz olarak görüştü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.