Mehmet Özhaseki'den flaş açıklama: 20 civarında il için görüşüyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, Cumhur İttifakı'nın genişletilmesine yönelik görüşmelerle ilgili olarak "20 civarında il üzerinde görüşüyoruz" açıklaması yaptı.

Siyaset Yayın: 13 Şubat 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 13.02.2019 13:39:50
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1849 okunma
Google News

Cumhur İttifakı kapsamının genişletilmesine yönelik olarak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz bir araya geldi. 

Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Özhaseki, "20 civarında il üzerinde görüşüyoruz" dedi.

İSMİ GEÇEN İLLER

İsmi geçen iller arasında Ağrı, Bartın, Bilecik, Bitlis, Burdur, Edirne, Giresun, Kırklareli, Siirt, Zonguldak, Bolu, Yalova, Iğdır bulunuyor.

İki partinin ittifak halinde kazanabileceği ya da ittifak yapılmazsa kaybedilebilecek illerin üzerinde duruldu.

CHP ve İYİ Parti'nin işbirliği yapması durumunda kaybedilme riski olan iller arasında Bartın, Bilecik ve Bolu bulunuyor.

Başka partilerin elinde olan ve işbirliği yapılması halinde kazanılabilecek iller Yalova, Zonguldak ve Ağrı olarak öne çıkıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.