Cumhurbaşkanı Erdoğan: Buradan almamız gereken dersler var

Sağlık Bakanı Koca, İstanbul Kartal'da çöken 8 katlı binanın enkazından şimdiye kadar 17 kişinin cansız bedenine ulaşıldığını bildirdi. Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği enkaz alanında incelemelerde bulundu.İnceleme sonrası kısa bir açıklama yapan Erdoğan, ''Buradan almamız gereken dersler var. Bütün bu çalışmalardan sonra kararlı bir şekilde adımlarımızı atacağız'' dedi.

Gündem Yayın: 09 Şubat 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.02.2019 12:58:52
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1612 okunma
Google News

İstanbul Kartal'da geçtiğimiz çarşamba çöken binanın enkazında kurtarma çalışmaları sürüyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hayatını kaybeden vatandaşların sayısının 17'ye yükseldiğini açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ENKAZ BÖLGESİNDE

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çöken binanın bulunduğu alana giderek incelemelerde bulundu. Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu'dan, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İNCELEME SONRASI AÇIKLAMA

Kısa bir açıklama yapan Erdoğan, ''Almamız gereken birçok dersler var. Buna göre de şu anda gerek Başsavcımız gerek savcılar, gerek bilirkişi heyetleri, bütün Bakan arkadaşlarım, AFAD... Hepsi çalışmalarını sürdürüyor. Ondan sonra bizler de şöyle oturacağız, değerlendirmelerimizi yapacağız ve atılması gereken adımları da kararlı bir şekilde atacağız'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.