Eşinin babası gibi olmasını istemiyor

Kendi babasıyla travmatik bir ilişkisi olan ve kısa süre önce babasına mektup yazdığı öğrenilen Meghan Markle, Prens Harry ile birlikte katıldığı Endeavour Fonu Ödülleri gecesinde eşinin babalığı hakkında konuştu. Düşes’in ifadesi, eşinin babası gibi olmasını istemediği şeklinde yorumlandı.

Ekonomi Yayın: 09 Şubat 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 09.02.2019 12:49:02
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2279 okunma
Google News

Meghan Markle ve Prens Harry, Londra’daki Drapers' Hall’da düzenlenen Endeavour Fonu Ödülleri törenine katıldı.

Yedi aylık hamile olan Sussex Düşesi, Givenchy imzalı özel tasarım elbisesiyle gecede tüm dikkatleri üzerinde topladı.

37 yaşındaki Düşes’in 530 sterlin değerindeki Aquazzura ayakkabıları stilinde en dikkat çeken detay oldu.

Babasıyla yakın bir ilişkisi olmadığı bilinen Markle’ın kısa süre önce kendisi hakkında röportaj veren arkadaşları, Düşes’in babasına mektup göndererek hayatını zorlaştırmayı bırakmasını istediğini anlattı.

Babasının yanı sıra üvey kardeşleriyle de travmatik bir ilişkisi olan Markle, ödül gecesinde eşi Prens Harry’den babalık konusunda beklentisini dile getirdi.

Markle, konuştuğu bir davetliye, “Harry en iyi baba olacak” ifadesini kullandı. Düşes’in sözleri, eşinin babası gibi olmasını istemediği şeklinde yorumlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.