'Oğlumun odasına iskambil oynamaya gitmedi'

Cristiano Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro, oğluna yönelik tecavüz suçlaması hakkında ilk kez konuştu. Oğlunu savunan Aveiro, tecavüz iddiasını ortaya atan Kathryn Mayorga hakkında, “Oğlumun otel odasına iskambil oynamak için gitmedi” dedi.

Yayın: 08 Şubat 2019 - Cuma - Güncelleme: 08.02.2019 14:50:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1303 okunma
Google News

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, 2009 yılında, Kathryn Mayorga adlı kadına Las Vegas’ta bir otelde tecavüz ettiği suçalamasıyla karşı karşıya.

33 yaşındaki futbolcunun annesi Dolores Aveiro, oğluna yönelik tecavüz suçlaması hakkında ilk kez konuşarak onu savundu. Oğluna güvendiğini söyleyen Aveiro, “Ben onu iyi tanıyorum” dedi.

Anne Aveiro, tecavüz iddiasını ortaya atan Amerikalı model Kathryn Mayorga hakkında da “Herhalde oğlumun otel odasına iskambil oynamak için gitmedi” yorumunu yaptı.

Aveiro, tecavüz iddiaları ilk ortaya çıktığında Ronaldo'nun Süpermen kostümü giymiş bir fotoğrafını paylaşarak, "Bu fotoğrafı kimlerin bir hafta boyunca profiline koymaya cesaret ederek Ronaldo için bir zincir oluşturabileceğini görmek istiyorum. Portekiz için, onun için, bizim için ve halkımızın birliği için, adalet için. O bunu hak ediyor" notunu düşmüştü.

Aveiro ayrıca fotoğrafın üzerine #Justiceforcr7 (Ronaldo için adalet) etiketi koymuştu.

Aynı şekilde Ronaldo’nu kız kardeşi Katia da ünlü futbolcunun Superman kostümlü fotoğrafını paylaşarak ona destek istemişti.

34 yaşındaki Kathryn Mayorga, Ronaldo'yu, 13 Haziran 2009'da kendisine tecavüz etmekle suçlayarak dava açmış 325 bin dolarlık gizlilik anlaşmasıyla dava kapanmıştı.

Eylül 2018'de dava yeniden açıldı. Dava dilekçesinde yer alan iddiaya göre Ronaldo, barda tanıştığı Mayorga'yı Las Vegas manzarasına sahip otel odasına davet etti.

Dava dilekçesine göre, Mayorga'yı zorla yatak odasına götüren Ronaldo, davalıya cinsel saldırıda bulundu. Mayorga, cinsel saldırıya direnirken, çığlık atarak Ronaldo'dan durmasını istedi.

Ronaldo'nun tecavüz olayının ardından özür dilediği belirtilen dilekçede, Portekizli yıldızın "Normalde centilmen bir erkeğimdir" dediği yazıldı.

Futbolcu, "Adımı temize çıkarmaya istekli olsam da, benim üzerimden kendilerinin reklamını yapmak isteyen insanlar tarafından yaratılan bu medya cümbüşünü beslemeyi reddediyorum" şeklinde konuşmuştu.

Juventus'un yıldızının ortaya çıkan ifadesinde, "Henüz yeni tanıştığımız için birlikte olmamızın uygun olmadığını söyledi. Ama buna rağmen bedenime dokundu" dediği ortaya çıkmıştı. İfadeye göre Ronaldo'ya "O gece neler olduğu" sorulduğunda futbolcu şöyle yanıt vermişti: "Onunla birlikte olduk. Aslında istemediğini söylüyordu ama beden dili bunun tam tersini ifade ediyordu." Ronaldo ayrıca, "Daha sonra onunla birlikte olmaya devam ettim. Biraz kabaydı. O sırada bedeninde bazı morluklar oluştu" demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.