'Fakire tipim müsait olmuyor'

Son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisiyle seyirci karşısına çıkan Bade İşçil, oynadığı roller hakkında, "Hep durumu iyi zengin kızı oynuyorum ama fakire tipim müsait olmuyor herhalde" dedi.

Yaşam Yayın: 07 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.02.2019 13:58:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2814 okunma
Google News

Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler'de Pelin karakteriyle izleyici karşısına çıkan Bade İşçil, önceki gün Teşvikiye sokaklarında objektiflere takıldı.

Hastalıklarla boğuştuğunu belirten İşcil; “Havalarla baş etmeye çalışıyoruz. Bir virüstür aldı başını gidiyor. Hasta olmamaya çalışıyoruz. Çocuk da okula gidince her türlü virüsü alıyor” dedi. 

Öte yandan televizyon dizisi sonlanan İşcil'e genelde Nebahat Çehre gibi zengin kadın rollerinde oynadığı ve fakir bir kadın rolünü de canladırmak isteyip istemediği soruldu.

Gelen teklifleri okuyup değerlendirmeye aldığını belirten İşcil; “Çıkarılması zor roller geliyor. Beni de öyle şeyler heyecanlandırıyor. Tabii hep durumu iyi zengin kızı oynuyorum ama fakire tipim müsait olmuyor herhalde" ifadelerini kullandı. 

"Aslında imaj yaparız olur” diyen 35 yaşındaki oyuncu, “Bunu yapımcılara sormak lazım. Ben bana gelenler içinde eleyip seçiyorum. Belki Trakya köylüsünü canlandırabilirim. Doğulu bir kadın olmaz benden galiba” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.