BUSKİ'den Kızılay'a destek

Kızılay Bursa Şubesi Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağışı kampanyasına bir destek de BUSKİ’den geldi. Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü çalışanları örnek bir davranışa imza atarak kan bağışında bulundular.

Yayın: 05 Şubat 2019 - Salı - Güncelleme: 05.02.2019 12:19:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1354 okunma
Google News

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü çalışanları örnek bir davranışa imza atarak Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Genel Müdürlük Konferans Salonunda düzenlenen organizasyonda personele Bursa Kızılay Kan Bağışı Merkezi doktorlarından Aydın Işık tarafından bilgilendirme yapıldı.

18-60 yaş arası sağlıklı kadın-erkek herkesi yılda en az iki defa kan bağışında bulunmaya davet eden Işık, “Kandaki hemoglobinin yüksekliği halsizlik, yorgunluk, tansiyon yüksekliği gibi bazı şikayetleri de beraberinde getirir. Kan vererek, kandaki hemoglobin seviyesinin belirli düzeye düşürülmesi sağlanabilir. Bu durum, kişinin kendini daha zinde hissetmesini de beraberinde getirir” diye konuştu.

Personele en büyük destek BUSKİ Genel Müdürü Güngör Gülenç’ten geldi. Gülenç, kan vererek çalışanlarına örnek oldu.

“KAN, EN HAYATİ ORGANIMIZ”

Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan da kan bağışında bulunan personeli yalnız bırakmadı. Gülenç ve ekibine verdikleri destek için teşekkür eden Gürkan, kan bağışının önemine dikkat çekti. Gürkan, “ Kanı sürekli ihtiyacımız olan bir organ olarak düşünmek lazım. Hepimiz bir gün buna ihtiyaç duyabiliriz o yüzden herkesi kan vermeye, bir cana umut olmaya davet ediyoruz.” Diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.