Bozbey’den Kestelli askerlere hayırlı tezkereler

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kestel ve Köyleri Kültür Yaşatma Derneği (KES-DER) tarafından düzenlenen asker uğurlama törenine katıldı. Bozbey, Mehmetçiklerin heyecanına ortak olarak, hayırlı tezkereler diledi.

Yayın: 04 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 04.02.2019 16:28:34
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1748 okunma
Google News

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Kestel ve Köyleri Kültür Yaşatma Derneği’nin (KES-DER) düzenlediği asker uğurlama törenine katıldı. Kestel Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ile CHP'nin Kestel Belediye Başkan Adayı Yıldıray Atlı da katıldı.

Hüzün ve gururun bir arada yaşandığı etkinlikte Bozbey, Mehmetçiklere ‘Hayırlı tezkereler’ diledi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, asker ocağına giden gençlere Türk Bayrağı ve Kur’an-ı Kerim armağan etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.