Bozbey: Bursa değişime hazır

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ile birlikte Hürriyet ve Yeni Karaman Mahallelerindeki pazar alanlarını ziyaret edip vatandaşla bir araya geldi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Bozbey, “Bursa değişime hazır” dedi.

Yayın: 03 Şubat 2019 - Pazar - Güncelleme: 03.02.2019 21:05:44
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2166 okunma
Google News

Her fırsatta Bursalılar ile bir araya gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, hafta sonunu da vatandaşlarla birlikte geçirdi. 

Esnaf, kıraathaneler, hemşeri derneklerinin yanı sıra çarşı ve pazar alanlarında da Bursalılar’la buluşan Mustafa Bozbey, hem vatandaşlarla sohbet ediyor hem de halkın kendi mahallesinde yaşadığı sorunları dikkatle dinliyor. Bursa’nın geleceğine yönelik vatandaşların beklentilerine de kulak veren Mustafa Bozbey, göreve geldiklerinde, halka “Birlikte yönetim” sözü veriyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, pazar gününü de halkın içinde geçirdi. Sabahın erken saatlerinde Amasyalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Erzurum Horasanlılar Derneği üyeleriyle buluşan Bozbey, daha sonra Osmangazi ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Bozbey ilk olarak Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ve CHP Osmangazi İlçe Başkanı Mete Akyolcular ile birlikte Hürriyet Mahallesi’nde bulunan pazar alanına gitti. Daha sonra Yeni Karaman Mahallesi’ndeki pazar alanına giden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, esnafa hayırlı işler diledi. Bozbey’i karşılarında gören vatandaşlar da, memnuniyetlerini dile getirdi. Bozbey ile sohbet eden vatandaşlar, ürünlerin çok pahalı olmasından da yakındı. Bozbey de,  göreve geldiklerinde çiftçiyi destekleyecek projeleri hayata geçireceklerini vurguladı.

Bursa’nın değişime hazır olduğunu ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Türkiye, örnek bir değişim yapacak. Bunu sokakta, pazarda, derneklerde her yerde görüyoruz ve gözlemliyoruz. Bursa, birlikte yönetme anlayışını ve sorunları birlikte çözme anlayışını ortaya koyacak. Bursa, 20 yıllık tecrübeyi 31 Mart’ta göreve taşıyacak nitelikte görünüyor” dedi.

Bursa’nın adayı olarak yola çıktıklarını vurgulayan Mustafa Bozbey, “Her yerde vatandaşlarımızın önerileri ve ilgisiyle karşılaşıyoruz. ‘Bir an önce bizi de gülümsetin’ diye beklentiler var. Nilüfer’i 20 yıldır gülümseten bir kardeşiniz, büyüğünüz, küçüğünüz, tanıdığınız olarak şimdi sıra Bursa’da. Bursa’nın her yerindeki insanlarımızı gülümseteceğiz. Bir Bursalı olarak bunu yapacak bilgi ve birikimimiz var. Bunu halkımızla da paylaşıyoruz. Bursalılar da bize güvendiklerini net olarak ortaya koyuyorlar. Bursa kazanacak, gülümseyecek ve sorunlarını birlikte çözecek. Buna inanıyorum” diye konuştu.

​Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kendisi ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın için 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.