SON DAKİKA
Hava Durumu

Ramazan’da Bursa’nın hafızasına yolculuk

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Mehmet Âkif Ersoy Kültürevi’nde düzenlenen “Mahya İpi Bursa’nın Işık Düğümleri” programında, anlatıcı Beyza Akyüz Bursa’nın hafızasında iz bırakan hikâyeleri katılımcılarla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2026 09:32
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2026 09:56
Kaynak: Bülten
Ramazan’da Bursa’nın hafızasına yolculuk

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği programda, şehrin hafızasında yer eden hikâyeler ve manevi izler anlatıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Mahya İpi Bursa’nın Işık Düğümleri’ başlıklı etkinlik, Mehmet Âkif Ersoy Kültürevi’nde düzenlendi.



Kent kimliğinin ve kültürel belleğin kuşaktan kuşağa aktarılmasını amaçlayan program, Ramazan ayının birlik ve paylaşma ruhunu da güçlendirdi. Anlatıcı Beyza Akyüz, Bursa’ya dair hikâyeleri Ramazan’ın manevi atmosferi eşliğinde anlattı. Katılımcılar, şehrin kültürel dokusunu ve geleneklerini yeniden keşfetme fırsatı buldu.

Ramazan’ın huzurlu atmosferinde Bursa’nın hikâyelerini dinleyen vatandaşlar, etkinlikler nedeniyle Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.