SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer’de Ramazan Sokağı’nda müzik dolu gece

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Sokağı etkinliklerinde sahne alan Ezginin Günlüğü, sevilen şarkılarıyla Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2026 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2026 10:47
Kaynak: Bülten
Nilüfer’de Ramazan Sokağı’nda müzik dolu gece

Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayının birleştirici ruhunu Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Nilüfer Ramazan Sokağı ile yaşatmaya devam ediyor. Sevilen sanatçıların konserleri, hemşehri derneklerinin buluşmaları ve renkli etkinliklere ev sahipliği yapan alan, her akşam ilçe sakinlerini bir araya getiriyor.

Ramazan Sokağı etkinlikleri kapsamında sahne alan son isim, Türk müziğinin sevilen gruplarından Ezginin Günlüğü oldu. Grup konser boyunca “Eksik Bir Şey”, “Düşler Sokağı”, “Ebruli” ve “Hişt” gibi yıllardır dillerden düşmeyen şarkılarını Nilüferliler için seslendirdi.

Konseri, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ve eşi Nuray Özdemir de meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte izledi. Özdemir çifti, konseri takip eden çok sayıda kişiyle birlikte grubun sevilen şarkılarına eşlik etti.

Etkinliğin sonunda sahneye gelerek sanatçılara çiçek takdim eden Başkan Şadi Özdemir, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran vatandaşlara gösterdikleri ilgi için teşekkür etti. Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma iklimine dikkat çeken Başkan Şadi Özdemir, etkinliklerin süreceğini belirterek, “Birlik ve beraberlik içinde, aynı duygularda Ramazan boyunca Nilüfer Ramazan Sokağı’nda buluşmaya devam edelim” dedi.

Kaynak: Bülten

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.