Zalim İstanbul'un Nedim'ini birde böyle görün..

Kanal D'nin ses getiren dizisi Zalim İstanbul 2. yeni sezonu ile bu akşam ekrana gelecek. Dizide felç geçiren Nedim Karaçay'a hayat veren Berker Güven ise dizinin en çok konuşulam isimlerinden. Peki Berker Güven gerçek hayatta nasıl biri, gören şok oluyor!

Yaşam Yayın: 09 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2019 10:58:53
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
5873 okunma
Google News

Zalim İstanbul dizisi Kanal D ekranlarında yeni sezon macerasına bu akşam kaldığı yerden devam edecek. İlk sezonu ile büyük ses getiren dizinin genç oyuncuları da performansları ile alkış topluyor.  Berker Güven, ise felç geçiren bir hastayı oynadığı Nedim Karaçay karakteri ile en çok merak edilenlerden biri. 

 

Bu akşam 10. yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında seyircisi ile buluşacak olan dizi Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesini anlatıyor.  Üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesiyle başlayan hikaye ilk sezonu ile seyirciden tam not almıştı. 

 

 

Başarısı ile rakiplerini sollayan dizide Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Ozan Dolunay, Bahar Şahin ve Sera Kutlubey gibi genç yetenekler de var. Ama daha ilk bölümden tüm dikkatleri üzerine çeken biri var ki o da Nedim karakteri ise Berker Güven...

 

 

Agah Bey’in vefat eden abisinin oğlu olan Nedim, çocukluk döneminde hala gizemini koruyan bir kaza ile çatıdan düşüp felç geçirmiştir. Amcası, Nedim’in geçirdiği kazadan dolayı hep kendini suçlamış ve abisinin emanetini gözünden ayırmamaya yemin etmiştir. Nedim tekerlekli sandalyeye muhtaç halde yaşarken amcası dışında destekçisi olmamıştır. Zaman zaman düzelme belirtileri gösterse de yine akıl almaz bir şekilde sağlık durumu gerilemiştir. 

 

2. sezonda bambaşka biri olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Nedim'e hayat veren Berker Güven ise gerçek hayatta bambaşka biri. Özellikle Zalim İstanbul dizisi ile hayran kitlesini ikiye katlayan Berker Güven'in instagramda 127 bin takipçisi var. Birçok insanın dizi sayesinde tanıdığı Berker Güven aslında canlandırdığı karakterinin dışında çok başka biri.

 

 

İnstagram hesabını aktif kullanan oyuncu, takipçileri için sık sık fotoğraf paylaşıyor. Felçli bir hasta olan Nedim karakteri oyunculukta çıtayı çok yükselten Berker Güven'in gerçek hayattaki hali inanılmaz...

 

 

Peki gerçek hayatta neşe dolu, enerjik ve çok yakışlı olan Berker Güven kimdir, kaç yaşındadır ve hangi dizilerde rol almıştır.. Gelin birlikte genç oyuncunun hayatına göz atalım.

 

Berker Güven, 7 Eylül 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü'nde tamamladı. 

 

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Babam filmi ile yaşayan Berker Güven şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterine hayat veriyor. 

 

Berker Güven’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Zalim İstanbul (Nedim) (TV Dizisi)
2017 – Vatanım Sensin (Aleksi) (TV Dizisi)
2017 – Babam (Arif) (Sinema Filmi)

 

Geçtiğimiz gün 24 yaşına giren Berker Güven çok duygusal bir doğum günü mesajı yazdı. d

 

Bugün benim doğum günüm. 24 çok değişik bir yaştı. Küllerimden doğduğum yaşım olarak gördüğüm, hayatın akışının beni alıp götürdüğü bir yaş oldu. Üzüntü, yalnızlık, desteksizlik ve kayıplarla başlayıp; yerini aşka, dostluluğa, güvenmeye, huzura ve yeni başlangıçlara bıraktı. Beraber çalıştığım insanları şans bildiğim bir iş kazandım. Dostum olanlar yanımda kaldı, üstüne üstlük yeni dostlar kazandım. Bunların da üstüne beni tamamlayan, yaslanabildiğim bir yol arkadaşı, ve her zaman arkamda desteğini hissettiğim arı gibi çalışan bir menajer kazandım. Köpek sahiplendim, adı Bobbie oldu. Koşulsuz sevgi vermeyi öğreten ve değerli olduğumu hissettiren bir arkadaş oldu bana.

 

Zaten 20 yıllık dostum, duvarım benimle her daim beraber... Ben bu sene çok önemli bir şeyi, şükretmeyi öğrendim. Evren bana o kadar güzellikler tanıyıp şans kapısını ardına kadar o kadar açtı ki, bu sene doğum günü pastalarımı üflerken dilediğim dileklerin hiçbiri ihtiyacım olan şeyler değil, olsa güzel olur dediğim şeyler oldu ilk defa. Çünkü ihtiyacım olan her şey hayatımda varmış ben 25 yaşıma girerken. Aşkım, dostlarım, işim, sağlığım, kedilerim, köpeklerim ve ailem...

 

Her birine şükrediyorum. Kendime bile “ iyi ki doğmuşum ve böyle bolca şükredebildiğim bir hayatı yaşıyorum “ diyebiliyorum. Bu cümleyi söyleyebilmemin yegane sebebi sizlersiniz.. Hayatımda olduğunuz için, kalbime dokunduğunuz için, elimden tuttuğunuz için, yaslanacak duvar olduğunuz için, benim için mücadele verdiğiniz ve tüm katlanılmaz karmaşıklıklarımı sevgiyle sardığınız için çok teşekkür ederim. Ben değil, asıl sizler iyi ki varsınız!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.