Yürek dağlayan isyan! 'Anne bıçak ver, kendimi öldüreyim'

Bir anne, cüce oğlunun eğitim gördüğü okulda uğradığı zorbalıktan dolayı yaşadıklarını Facebook hesabından paylaştı. Küçük çocuğun, "Bana bir bıçak ver, kendimi öldürmek istiyorum" sözleri yürek yaktı.

Dünya Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 16:43:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2517 okunma
Google News

Avustralya Brisbane Queensland'da yaşayan Yarraka Bayles, cüce oğlunun okulda uğradığı zorbalığın ardından Facebook sayfasında bir video yayınladı. Oğlu Quaden ile konuşan anne evladının gözyaşlarını ve duygularını paylaştı.

 

Quaden, okulda zorbalığa maruz kaldığını ifade ederek histerik bir şekilde ağlıyor ve annesine isyan ediyor. "Bana bir bıçak ver, kendimi öldürmek istiyorum. Sadece şimdi ölmek istiyorum" diyen Quaden, intihar etmek istediğini söylüyor.

 

"Zorbalığın etkileri bu! Başka ne yapacağımı cidden bilmiyorum!" diyen Yarraka Bayles, ailelerin engelli bilincinin çok düşük olduğunu ve çocuğunun bu nedenle hayata küstüğünü vurguluyor.

 

Facebook sayfasında yayınladığı video milyonlarca kez izlenen Yarraka Bayles, "Oğlumu okuldan yeni aldım. Zorbalığa bir kez daha tanık oldum. İnsanların bunu bilmesini istiyorum. Bu zorbalın etkisi" dedi.

 

Videonun dünya genelinde yayılmasının ardından Quaden'in sözleri herkesin kalbine dokunurken, Avustralya Ulusal Rugby Lidi yıldızlarından Latrell Mitchell ve Yerli All Stars, Cumartesi günü maçları için Quaden'i davet etti.

 

Binlerce insan videonun ardından destek mesajları yazarak Quaden'a iyi dileklerini iletti ve güçlü olmasını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.