YSK'nın kararı sonrası Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, YSK'nın "İstanbul seçimleri yenilensin" kararı sonrası yaptığı ilk açıklamada "Çok güzel şeyler olacak. Kimse merak etmesin. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Bizim mücadelemiz demokrasi için" ifadelerini kullandı.

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2019 - Salı - Güncelleme: 07.05.2019 09:54:03
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1425 okunma
Google News

YSK'nın İstanbul seçimleriyle ilgili aldığı 'tekrar' kararı sonrası CHP Parti Meclisi bugün 10:00'da toplanıyor.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK AÇIKLAMA

Kritik toplantı için Genel Merkez'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, binaya giriş yaptığı sırada kısa bir açıklama yaptı.

'HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK'

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul seçimleriyle ilgili "Her şey çok güzel olacak. Kimse merak etmesin. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz. Bizim mücadelemiz demokrasi için" ifadelerini kullandı.

İMAMAOĞLU DA GENEL MERKEZ'DE

Kılıçdaroğlu'nun ardından CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu da Genel Merkez'e giriş yaptı. İmamoğlu, "Vazifemiz var sonra açıklama yapacağız hepinize kolay gelsin" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.