Yonca Evcimik'in bikinili pozları şaşırttı

56 Yaşındaki Yonca Evcimik, yeni yaşını bikinili fotoğraflarıyla duyurdu, herkesi mest etti.

Yaşam Yayın: 16 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 16.09.2019 11:14:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4889 okunma
Google News

Yaşına rağmen, güzelliği ve fit fiziği ile her daim dikkatleri üzerine çeken Yonca Evcimik, yeni yaşını sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı bikinili paylaşımlarıyla duyurunca hayranları şaştı kaldı. 56 Yaşına giren güzel şarkıcının fit vücudu çok konuşuldu.

 

Evcimik, paylaştığı bikinili fotoğraflarının altına yazdığı not ile nasıl genç kaldığına açıklık getirirken, yaşını hiç dert etmediğini de resmen kanıtladı. Evcimik, bikinili paylaşımlarının altına şu notu düştü: "Bugün benim doğum günüm. 56 yaşıma selam olsun. Rakamlarla hiç işim olmadı. Ruhumu genç tuttuğumu ve içimdeki çocuğu hiç kaybetmeyeceğimi çok iyi biliyorum. Bana her zaman sorulan 'Nasıl bu kadar enerjik ve genç kalıyorsun?' sorusunun cevabı çok açık aslında. 

 

 

Malum dış görünüş için her türlü nimetten yararlanmak mümkün ama insanın ruhunu genç tutmak için hiç bir tıbbi müdahale şansı yok. Ben ve içimdeki büyümeyen çocuk her daim genç ve enerjik kalmaya devam edeceğiz. Yeni yaşım kutlu olsun. Gösteri daha yeni başlıyor."

 

Evcimik'in kendisine hayran bıraktırdığı fotoğraflarla doğum günü kutlaması yapması üzerine birçok ünlü isim de başarılı şarkıcının yeni yaşını kutladı. Evcimik'in paylaşımının altına Seray Sever, Suzan Kardeş, Zeynep Dizdar gibi ünlü isimler de yorum yaptı. Yonca Evcimik, birkaç gün önce de sanat danışmanlığını kendisinin yaptığı bir açılış gecesinde çuvaldan bir elbise giymiş, elbisenin önünde ve arkasında yazan yazılanlarla geceye damga vurmuştu.

 

 

Evcimik'in giydiği çuvaldan elbisenin ön tarafında ''Hayat sıkıcı kıyafetler giymek için çok kısa'' yazarken arkasında da "Herkes baksın dalgasına" yazıyordu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.