Yolcu otobüsü devrildi.. Çok sayıda ölü ve yaralı var..

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 29 kişi yaralandı.

Asayiş Yayın: 04 Mayıs 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 04.05.2019 10:26:39
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1448 okunma
Google News

Şanlıurfa'dan Mersin'e giden 63 BB 553 plakalı yolcu otobüsü, sabah saat 04.45 sıralarında Dr. Sadık Ahmet Bulvarı'nda henüz belirlenemeyen bir nedenle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole yuvarlandı.

 

Kazada otobüs yan yatarak sürüklenirken, otobüste bulunan çok sayıda kişi yaralandı. Bazı yolcular ise kaza sırasında otobüsten fırlayarak yol kenarına düştü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerinin müdahalesinde ilk belirlemelere göre, 2 kişinin hayatını kaybettiği, 29 kişinin de yaralandığı tespit edildi. Ekipler, kazada yaşamını yitiren kişilerin Ahmet Doğan ve Fevzi Deniz olduğunu tespit etti. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cenazeler Adana Adli Tıp Birimi morguna kaldırıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.