Yılmaz Vural: Yurt dışından bir takım ile görüşüyorum

Türk futbolunun renkli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, yurt dışından bir milli takımla görüştüğünü ve anlaşmada önemli bir mesafe kat ettiklerini söyledi.

Yayın: 06 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 06.12.2019 16:25:25
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1360 okunma
Google News

Teknik direktör Yılmaz Vural, Sarıyer'in eski futbolcusu ve yöneticisi Eyüp Odabaşı'nı anma gecesinde beIN SPORTS mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı.

 

İsmini vermeden, yurt dışından bir milli takımla görüşme yaptığını duyuran Yılmaz Vural, "Yurt dışında bir milli takımla görüşüyorum. Bayağı bir yol aldık. Gerçekleşirse oraya gitmeyi düşünüyorum. Sonuçlanmasını bekliyorum, olabilir. Olmazsa Türkiye'de lig önemli değil. Taleplere cevap verecek her yerde oluruz. Ligi önemli değil. Burası 2. Lig orası 3. Lig, Süper Lig diye bakmam" ifadelerini kullandı.

 

Yılmaz Vural son olarak TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da görev yapmıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.