Yılmaz Özdil'den ezber bozan Erdoğan çıkışı

Muhalif kimliğiyle tanınan Yılmaz Özdil, Türk ekonomisini yok etmekle tehdit eden ABD Başkanı Trump'a tepki göstererek isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Yanındayız" mesajı verdi.

Gündem Yayın: 08 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 08.10.2019 09:50:19
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
997 okunma
Google News

ABD Başkanı Trump, konuya ilişkin ilk açıklamasında ''ABD'nin sonu olmayan saçma savaşlardan çekilme vakti geldi.'' ifadesini kullanarak operasyona yeşil ışık yaktı. ABD kamuoyunda çok sert eleştiriler ile karşı karşıya kalan Trump, bir süre sonra ise Türkiye'yi tehdit eden açıklamalar yaptı.

 

Muhalif kimliğiyle bilinen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı her fırsatta eleştirmesi ile tanınan Yılmaz Özdil'den ise bu gelişmelerin ardından ezber bozan bir çıkış geldi.

 

"DİRAYETLİ OL, CANIMI YE"

 

Özdil, sosyal medya hesabından ''Başka Türkiye yok... Dik dur, eğilme, yanındayız, Ecevit gibi dirayetli ol, canımı ye'' ifadelerini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.