Yıldız Tilbe'nin hayatı film olacak

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, son zamanlarda bazı sanatçıların hayatlarının beyaz perdeye taşınması hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Yaşam Yayın: 22 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2019 10:16:49
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1915 okunma
Google News

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Ünlü şarkıcı Tilbe, “İleride parçalarımı bir kitapta şiirleştirmek isterim” diyerek, ilerde bir şiir kitabı çıkarmayı düşündüğünü açıkladı. Yıldız Tilbe'ye, “Hayatınızın film olmasını ister misiniz?” sorusu yöneltildi.

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, şiir kitabı çıkarmak istediğini ifade ederken hayatının film olmasını istemediğini şu sözleriyle belirtti: “Yaşarken istemiyorum, zaten öldükten sonra yapamazlar. Ellerinden gelmez. Biyografileri doğru yansıtamıyorlar. İnsanın iç dünyasını bilemiyorlar” cevabını verdi. 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve yazılarla adından söz ettiren şarkıcı, “Her insan gibi kendi fikirlerimi paylaşıyorum. Herkesin düşüncesi kişiyi bağlar. Yaptığım paylaşımlardan pişmanlık duymuyorum” açıklamasını yaptı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.