Yıldız futbolcunun kız kardeşinin Survivor görüntüleri olay oldu

İspanya'daki Survivor'a katılan yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin kız kardeşini Ivana Icardi'nin, yarışmacılardan biriyle yakınlaştığı görüntüler olay yarattı.

Yaşam Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 15:04:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2741 okunma
Google News

Daha önce yaşadığı skandallar ve ağabeyinin eşi Wanda Nara ile yaşadığı sürtüşmelerle adından söz ettiren PSG forması giyen Mauro Icardi'nin kız kardeşini Ivana Icardi, İspanya'da Survivor'a katılmıştı.

 


 

Mauro Icardi'nin kız kardeşi Ivana Icardi, İspanya'da yayınlanan Survivor yarışmasının en büyük yıldızlarından.

 


 

Ivana Icardi'nin adı bugünlerde bir aşk iddiasıyla anılıyor. Ivana'nın Survivor'daki yarışmacılardan Uruguaylı Hugo Sierra ile aşk yaşadığı iddia edildi.
 

Ivana Icardi programın yayınlanan son bölümünde Hugo Sierra ile ilgili, "Böyle birini iyi ki tanımışım. Çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

 


 

Survivor'da Ivana Icardi'nin Hugo Sierra ile yakınlaştığı görüntüler İspanya'da büyük yankı uyandırdı. Magazin sayfaları o görüntüleri, 'Skandal' başlıklarıyla manşetlerine taşıdı.

 


2016 yılında Arjantin'de Big Brother yarışmasına katılan, sonrasında da aynı yarışmanın İtalyan versiyonunda boy gösteren Ivana, bu kez şansını Survivor'da şansını deniyor.
 

Kazananın 200 bin euroluk büyük ödülün sahibi olacağı yarışmada Ivana Icardi de iddialı olduğunu dile getirdi.
 

"Yarışmada mümkün olduğunca ilerlemek istiyorum" diyen Ivana Icardi, "Her şeyi başarabileceğimi göstermek için çok çabalayacağım. Motivasyonum çok büyük" ifadelerini kullanmıştı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.