Yıldırım için güç birliği

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, seçim sürecinde verdikleri destekle Yıldırım’da elde edilen başarıda katkıları olan AK Parti’nin önemli isimlerini ağırladı.

Yayın: 11 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2019 16:17:05
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1177 okunma
Google News

31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Yıldırımlıların önemli desteğini alarak göreve gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Bursa teşkilat mensuplarını ağırladı. Yıldırım Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen ziyarete Başbakan eski Yardımcısı ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, İç İşleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa milletvekilleri Atilla Ödünç, Mustafa Esgin, Osman Mesten, Refik Özen, Zafer Yıldız, 22. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Niyazi Pakyürek ile AK Parti Yıldırım İlçe yöneticileri katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yoğun geçen seçim sürecimizde bizlere destek olan ve elde ettiğimiz seçim başarımızda payları bulunan Sayın Bakanlarımız, İl Başkanımız ve Milletvekillerimizi ağırlamaktan mutluluk duydum. Yol arkadaşlığı yaptığımız değerli konuklarımızın, Yıldırım’da refah seviyesi yüksek, mutlu ve huzurlu bir şehir oluştururken bizlere olan desteğinin süreceğine yürekten inanıyorum. Yıldırım’ın, Ankara’da temsilcilerinin ve destekçilerinin olması bizlere güç veriyor. Gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, İl Başkanımıza ve İlçe Yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

‘YILDIRIM’IN TERCİHİ İSTİKRAR’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a görevinde başarılar dileyen Başbakan eski Yardımcısı ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “Yıldırım ve Bursa her zaman olduğu gibi tercihini yine istikrardan ve milli iradeden yana kullandı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki  Cumhur İttifakı’na desteğini arttırarak sürdürüyor. Bu noktada özellikle Yıldırım hepimizin yüz akı oldu. Desteklerinden dolayı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Onlar bizi mahcup etmedi, biz de onları mahcup etmemek adına hep birlikte daha çok çalışarak, Bursa’mızın ve Yıldırım’ımızın sorunlarını hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU

Yıldırım’daki gönül birliğinin ve çalışmanın neticesini aldıklarını ifade eden İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala da, “Milletimizin refahı ve devletimizin bekası için oluşturulan Cumhur İttifakı, Yıldırım’da karşılık bulmuştur. Milletimiz her zaman olduğu gibi bizim yanımızda durmuştur. En büyük gücümüz milletimizin bu ferasetidir. Milletimizden aldığımız bu güçle, onlara en iyi hizmeti sunmak için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Seçim sürecinde, gecesini gündüzüne katarak, bu başarının gerçek mimarları olan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi mensuplarına ayrıca teşekkür ediyor, Başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

‘DAVAMIZIN KALESİ’

AK Parti’nin Bursa’da en başarılı olduğu ilçelerden olan Yıldırım’da, vatandaşların gösterdiği teveccühün kendilerine güç kattığını belirten AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, “Yıldırım, 2004 yılından bu yana gerçekleştirilen tüm yerel seçimlerde ve 2002 yılında hedeflerimize doğru başlattığımız büyük yürüyüşümüzde bizlere önemli destek verdi. 31 Mart’ta ise, davamızın kalesi haline gelen Yıldırım’da, millettin kararının tecelli ettiği sonuçlara göre Oktay Başkanımız vatandaşlarımızın büyük desteğiyle göreve geldi. Yıldırım’ın önemi bizler için çok büyük. Bu doğrultuda Yıldırımlıların refahının sağlanması yolunda Oktay Başkanımızın her zaman yanında olacağız. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.