Yıldırım'ı birlikte inşa edeceğiz

Yıldırım Belediye Başkanlığı görevini devralan Oktay Yılmaz, İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay’ı ağırladı.

Yayın: 11 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2019 11:28:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1198 okunma
Google News

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı ve AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay’ı makamında konuk etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıldırım, 800 bine yaklaşan nüfusu ile Türkiye’nin bir çok şehrinden daha büyük. Dolayısı ile çözüm bekleyen önemli sorunlarımız, ilçemizde gerçekleştireceğimiz önemli hizmetler var. Yıldırım’ın kaybedecek zamanı yok. Bizim, Yıldırımlılara hizmet için çıktığımız yolda en önemli vizyonumuz ‘Sensiz Olmaz Yıldırım’dı. Bu söz ancak bir ekip ruhu ile hayat bulabilir. Bizim, ekip tasavvurumuz ise kaymakamlığımızdan, belediyemize, muhtarlarımızdan sivil toplum kuruluşlarımıza ve halkımıza Yıldırım’ın tüm bileşenleridir. Geleceğin Yıldırım’ını ancak birlikte inşa edebilir, hemşerilerimizin, mutluluk, güven ve huzurunu ancak birlikte temin edebiliriz. Biz Yıldırım’ı birlikte ihya ve inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘ORTAK PAYDAMIZ YILDIRIM’

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a görevinde başarılar dileyen İlçe Kaymakamı Adem Yazıcı ise “Oktay başkanımızın Yıldırım için önemli işlere imza atacağına inancım tam. Hepimizim ortak paydası Yıldırım. Gayemiz, ilçemize ve hemşerilerimize en iyi hizmeti,; en iyi ve hızlı şekilde ulaştırmak. Bunun için hep birlikte çalışacağız” dedi. Başkan Yılmaz’a görevinde başarılar dileyen AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay da yoğun bir seçim sürecini geride bıraktıklarını, seçim yarışının yerini hizmet yarışının alacağını söyledi. Yıldırımlılara, Cumhur İttifakı ve Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür eden Başkan Erbay, “Başkanımızın Yıldırım ve Yıldırımlılar için önemli projeleri var. Heyecanı var, hedefleri var. Mevla’m kendisini çıktığı bu kutlu yolda muzaffer eylesin. Kazanan Yıldırım olacak” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.