“Yılbaşından bugüne kadar 100’e yakın olayı engelledik”

İçişleri Bakanı Soylu, 17 Haziranda Vanda durdurulan araçta C-4 patlayıcı ile hazırlanan düzenek, dün Nusaybinde bir araçta 1,6 kg plastik patlayıcı ele geçirildiğini açıkladı.

Gündem Yayın: 19 Haziran 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 19.06.2021 13:30:16
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
931 okunma
Google News

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yılbaşından bu yana güvenlik güçlerinin 100e yakın terör saldırısını önlendiğini açıkladı.

Bakan Soylu, dün Mardin Nusaybinde, bir büyükşehire götürülmek istenen 1 kilo 600 gram plastik patlayıcının yakalandığını duyurdu.

Bakan Soylu, "Ayın 17sinde Van’da arkadaşlarımız bir aracı durduruyorlar. İçerisinden C-4 patlayıcı bir düzenekle araçtaki 3 kişiyi ele geçiriyorlar. Dün yine ayın 18inde Mardin Nusaybin’de 1,6 kg plastik patlayıcı 3 kişinin bulunduğu arkadaşlarımızın dikkatleri sayesinde hem de bir büyükşehrimize yolculuk yapmak üzereyken ele geçirildi" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.