Yeşim Salkım'a küfür eden Murat Övüç'e ilk destek ünlü kadın şarkıcıdan geldi

Tuğba Ekinci, kadınlar hakkında söylediği sözlerden dolayı ve Yeşim Salkım'a cinsiyetçi küfür ettiği için tepki çeken fenomen Murat Övüç'e destek oldu.

Yaşam Yayın: 05 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 05.08.2020 09:32:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
997 okunma
Google News

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç, Pınar Gültekin cinayetinin ardından ortaya çıkan eski bir videosunda kadınlar hakkında söyledikleriyle de tepki çekmişti. Bu olay konuşulurken Övüç bu sefer de arasının iyi olmadığı Yeşim Salkım'a sahnede küfür etti. Kısa sürede tepkilerin odağında olan Övüç'e ilk destek Tuğba Ekinci'den geldi.

 

DARBE ÜSTÜNE DARBE

 

Kadınlar hakkında söylediği sözlerden dolayı eleştirilen Murat Övüç, önceki gün Bodrum'da kadınlar tarafından yapılan eylemden kovuldu. Övüç'ün gündem olan olaylarının ardından Hande Yener, İzel, Nilüfer ve Ebru Gündeş gibi ünlü isimlere şarkılarını veren Altan Çetin ile Yazdığım, Hadi Hadi ve Çalkala gibi şarkıların sahibi Aslızen, Murat Övüç'e şarkılarını söylemeyi yasakladıklarını açıkladı.

 

 

İLK DESTEK TUĞBA'DAN GELDİ

 

Herkesin sert bir dille eleştirdiği fenomene ilk destek şarkıcı Tuğba Ekinci'den geldi. Övüç ile olan fotoğrafını paylaşan Ekinci, "O bizim neşemiz çok üzülüyor. Sapıkları ve kötü insanları savunacağını nasıl anlarsınız. Normal kadın erkek ilişkisi için söyledikleriyle ne alakası var, kadına şiddette bulunan aciz insanlarla. Çok üzülüyor ve ağlıyor" notunu yazdı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.