Yeşim Erçetin, sevgilisiyle öpüşme videosunu paylaştı!

Kendisinden 6 yaş küçük olan spor eğitmeni ile aşk yaşayan Yeşim Erçetin, sosyal medya hesabından "Evde aşkla kal" diyerek sevgilisiyle öpüşme videosunu paylaştı.

Yaşam Yayın: 02 Mayıs 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 02.05.2020 11:14:02
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
1950 okunma
Google News

41 yaşındki ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin, spor hocası komşusu Tuğser Akyüz ile aşk yaşamaya başladı. Karantina sürecini sevgilisiyle spor yaparak geçiren şarkıcı, aşk dolu anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

 

SEVGİLİSİYLE ÖPÜŞME VİDEOSUNU PAYLAŞTI

 

Yeni ilişkisini gözler önünde yaşayan Yeşim Erçetin, geçtiğimiz haftalarda sevgilisinin kucağına oturduğu bir fotoğrafı paylaşarak aşkını ilan etti. Erçetin dün de sevgilisiyle evde spor yaptığı anların videosunu paylaştı. Kendisinden 6 yaş küçük olan Tuğser ile öpüşme videosunu yayınlayan Erçetin, "Evde kal aşkla kal" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.