Yeşilçam'ın bir emektar ismi daha yokluk içinde hayata veda etti

Türk sinemasının emektar oyuncularından Hakan Bahadır 74 yaşında hayatını kaybetti. Oyuncunun sefalet içinde geçen yaşamı ise yürek burktu.

Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 15:47:31
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1487 okunma
Google News

Hakan Bahadır "Malkoçoğlu Ölüm Fedaileri", "Kızım Sana Emanet" ve "Murat ile Nazlı" filmlerinde rol alan oyuncu Hakan Bahadır, 74 yaşında hayata veda etti.

 

74 yaşındaki oyuncu, bir süredir böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Bahadır, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde toprağa verildi.

 

Sinema sanatçısı olmanın yanı sıra ressam, sporcu, judo ve karate hocalığı yapan Hakan Bahadır, zor günler geçiriyordu. Reyhanlı ilçesinde sefalet içinde yaşam savaşı verirken, çizdiği resimleri satarak hayatını geçirmeye çalıştığı ise yürek burktu.

 

KOMŞULARININ GETİRDİĞİ YEMEKLERİ YİYORDU

 

Eşi ve çocuklarından ayrı olan evinde eşyası bulunmayan Hakan Bahadır komşularının, tanıdıklarının verdiği eşyaları kullanıyor, yiyecekle de besleniyordu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.