Yenişehir'den Kilis'e 2 tır yardım

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Yenişehir Temsilciliği’nin düzenlediği yardım kampanyası kapsamında 2 tır dolusu un Kilis’e gönderildi…

Yayın: 27 Mayıs 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 27.05.2019 17:39:16
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1714 okunma
Google News

 

Yenişehir İHH Temsilciliğine, Ramazan Sokağı’nda Yenişehir Belediyesi tarafından tahsis edilen dükkanda toplanan fitre ve zekatlarla alınan unlar dün dualar eşliğinde Yenişehir Heykel Meydanı’ndan Kilis’e uğurlandı. Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’ın da katıldığı uğurlama töreninde, Yenişehir İHH Temsilcisi Osman Aydın, “Türkmen ve Arap Kamplarının ekmek ihtiyacını karşılamak üzere Kilis’e gönderdiğimiz unlarla günlük 280-300 adet ekmek üretilecek. Ramazan ayında toplanan fitre ve zekâtlarla toplanan paralarla un alınıp Kilis’e gönderildi. Kilis’te ekmek yapılıp kamplara gönderilecek. 1 yıl içerisinde 2. Tır ı Kilis’e uğurladık. Belediyemizin sağladığı imkanlar dahilinde, Ramazan sokağında bize tahsis edilen dükkanda ‘Un Yardımı Kampanyası’ başlatmıştık” dedi. Desteklerinden dolayı Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın’a da teşekkür eden Osman Aydın, yardımın toplanmasında emeği geçenlere de şükranlarını sundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.