Yaz Spor Okulları çocukları bekliyor

Sosyalleşme çağındaki çocukları ve gençleri her yaz döneminde çeşitli spor aktiviteleriyle buluşturarak sağlıklı nesillerin yetişmesine öncülük eden Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yılda geleneği bozmayarak Yaz Spor Okulları’nın kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Yayın: 23 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 23.05.2019 14:03:02
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
2021 okunma
Google News

 

 

Mustafakemalpaşa Belediyesi ile Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıtlar başladı.  



Okulların kapanmasıyla birlikte spor aktivitelerinde yer almak isteyenleri buluşturacak olan organizasyon, 17 Haziran-6 Temmuz, 29 Temmuz-6 Eylül tarihleri arasında iki dönemde yapılacak.

 

Ücretsiz servis hizmetinin de sunulacağı Yaz Spor Okulları’nda, 5-18 yaş arasındaki sporcular için masa tenisi, basketbol, güreş, voleybol, kort tenis ve jimnastik branşlarında kurslar verilecek.

 

Yaz Spor Okulu'na katılmak isteyenler, Mustafakemalpaşa Belediyesi Beyaz Masalar, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Uğur Böceği Kültür Merkezi’ne başvuru yaparak bilgi alabilecek.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.