Yattığınız yerden para kazanabilirsiniz

İngiliz Alex Shannon'ın ne iş yaptığını öğrenince onu biraz kıskanabilirsiniz. Bu genç adam hepinizin hayal ettiği hayatı yaşıyor hem de hiç yorulmadan.

Yaşam Yayın: 20 Eylül 2019 - Cuma - Güncelleme: 20.09.2019 10:27:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1228 okunma
Google News

ABD Los Angeles’ta yaşayan İngiliz Alex Shannon'un sizleri kıskandıracak hikayesi şöyle başlıyor. Alex 10 yılı aşkın süredir moda sektöründe 'yaratıcı yönetmenlik’ yapıyordu.  35 yaşındaki Alex'in hayali ise bambaşkaydı. Sonunda hayalinin peşinde koşmaya karar verdi.

 

 

1.5 yıl önce 'uykuyu kovala' anlamına gelen 'followthenap' adlı Instagram hesabını açtı.

 

 

Ardından da lüks otel odalarındaki yataklarda çektirdiği fotoğrafları paylaşmaya başladı.

 

 

Zamanla geniş takipçi kitlesine ulaştı. Sonra da oteller kendi tesislerinde kalmaları için Alex Shannon'a para ödemeye başladı.

 

 

"Oteller bana 55 bin dolar (312 bin lira) ödüyor" diyen Alex Shannon, Instagram hesabı sayesinde Paris’ten Dubai’ye, Londra’dan New York’a dünyayı adım adım gezip, lüks içinde kalarak para kazanıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.