Yasmin Erbil, pembe mini elbisesiyle yürek hoplattı!

Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, bu defa pembe elbisesiyle verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Yasmin Erbil'in paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi.

Yaşam Yayın: 03 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 03.08.2020 10:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1644 okunma
Google News

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Yasmin Erbil, koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan seyahat kısıtlamasının sona ermesinin ardından pek çok ünlü isim gibi soluğu tatilde aldı.

 

 

Tatilden paylaştığı bikinili kareleri ile sık sık magazin gündeminde yer alan Yasmin Erbil, son olarak pembe elbisesiyle çekilmiş pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.

 

 

"BAYRAM ŞEKERİ YASMİN ERBİL"

 

Yasmin Erbil'in söz konusu paylaşımına 10 binin üzerinde beğeni gelirken, bayramda yapılan bu paylaşım bazı takipçileri tarafından "Bayram şekeri" şeklinde yorumlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.