Yaşına rağmen fiziği ise efsane!

Son olarak kızının bikinili fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşmasıyla Cengiz Semercioğlu ile tartışarak gündeme gelen model Deniz Akkaya, yeni yaşını da cesur bir fotoğraf ile kutladı.

Yaşam Yayın: 03 Ağustos 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 03.08.2019 10:52:03
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3347 okunma
Google News

Sosyal medya hesabı Instagram'dan kendisinin bikinili fotoğraflarını paylaşmasının ardından kızı Ayşe ile de bikinili fotoğraf paylaşarak tartışmalara neden olan Deniz Akkaya, yeni yaşını oldukça cesur bir kıyafet ile çekilmiş fotoğrafı ile sosyal medya hesabından paylaştı. 

 

 

Ünlü modelin 42. yaşına rağmen düzgün fiziği ise dikkat çekti. Akkaya, ''Az önce, övünerek söylüyorum 42 oldum. Evimden uzakta en sevdiğim insanlar ile kutluyorum. Sizi kocaman öpüyorum'' diyerek paylaştığı bu fotoğraf ile birçok övgü dolu yorumlar aldı. 

 

 

Model Akkaya, yaz tatili için bulunduğu Yunanistan'ın Mikonos Adası'nda dostlarıyla beraber düzenlediği bir parti ile yeni yaşını kutladı. Sporu hayatından eksik etmeyen Akkaya'nın fotoğrafını gören takipçileri, "Keşke bende o yaşta böyle olsam, Türkiye'nin en etkileyici ve dişi bakışları olan manken unvanını hak eden tek kadını sizsiniz bence" gibi yorumlar yaptı.

 

 

Cengiz Semercioğlu ile neden tartıştı?

Cengiz Semercioğlu, Deniz Akkaya'yı hedef alan bir yazısında "Anne kız bir bikini markası için modellik yapıyorlar. O yaşta bir çocuğun işi bikini modelliği olamaz" diyerek tepki göstermişti. Bu yazı kısa sürede gündem olmuş ve Akkaya, çok geçmeden şu yanıtı vermişti:

 

El altından aldığın rüşvetler: "Çok yanlış taşa çarptın. Yaptığın rezillikleri, el altından aldığın rüşvetler ile Cihangir'de yan yana dizdiğin evler ile sen de çocuklarına muhteşem bir baba profilisin. Sen bu ülkede ahlaktan bahsedecek en son kişisin. Terbiyesiz kelimesi sana aslen o kadar yakışır bu durumda."

 

Akkaya, Semercioğlu'nun "İçinde hiçbir iftira, hakaret olmayan, kırıp dökmemeye özen gösteren bir eleştiri yazısı yazıyorum" sözlerine de şöyle cevap verdi:

 

Şuur yoksunu: "Bu ülkede tek başına aslanlar gibi mis gibi bir evlat yetiştiren bir anneye annelikten vurup kalp kırmıyorum, kırp dökmüyorum yazıyorsun! Şuur yoksunu! Senin için kalp hangi değerler ayaklar altına alınınca kırılır?

 

Haddini bil, edepli ol: "Bitti o 90'lar kafası Cengiz efendi! Salla kalemi sonra karşındaki kendini açıklayacak mecra bulabilmek için türlü rica minnet dönemi bitti! Herkesin artık dijital dünyada kendi gazetesi var! Had bil, edepli ol öyle kalem salla!"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.