Yasak aşkından çocuğu olan Hamza Hamzaoğlu'na kötü haber

Mahkeme, Hamza Hamzaoğlu’nun babalık görevini yerine getirmediğini iddia ederek yasak aşkından dünyaya gelen çocuğunun ihtiyaçları için nafaka davası açan Sinem Yanmaz’ı haklı buldu.

Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2019 11:04:05
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1473 okunma
Google News

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun babalık görevini yerine getirmediğini iddia ederek evlilik dışı dünyaya gelen çocuğunun ihtiyaçları için nafaka davası açan Sinem Yanmaz’ı mahkeme haklı buldu.

 

Mahkeme Hamza Hamzaoğlu’nun, çocuğuna aylık 10 bin lira iştirak nafakası ödemesine hükmetti. Mahkeme, velayeti annede olan çocuğun Hamzaoğlu ile haftanın belirli günlerinde görüşmesine ve çocuk ile baba arasında şahsi ilişki kurulmasına karar verdi. 

 

Hamza Hamzaoğlu’nun bir dönem birliktelik yaşayarak çocuk sahibi olduğu Denizlispor'un eski medya sorumlusu Sinem Yanmaz, geçtiğimiz yıl ünlü antrenör hakkında babalık görevini yerine getirmediği iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılıkça başlatılan soruşturma dosyasına oğluyla çekilmiş fotoğraflarını ve ona gönderdiği paraların makbuzlarını delil olarak sunmasının ardından Hamza Hamzaoğlu hakkında takipsizlik kararı verilmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.