Yasak aşkı, 3 çocuklu ünlü kadın oyuncunun yuvasını yıktı

Boşanmaya karar verdikten sonra üçüncü bebeklerinin dünyaya geleceğini öğrenince ilişkilerine bir şans daha veren Megan Fox ve Brian Austin Green çiftinin bu defa kesin olarak yolları ayrıldı. Megan Fox'un rapçi Machine Gun Kelly ile yasak aşk yaşaması çiftin yuvasının yıkılmasına neden oldu.

Yaşam Yayın: 16 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 16.06.2020 15:05:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1221 okunma
Google News

Dünya magazin gündeminin bir süre takip ettiği ünlü çift Meghan Fox ve eşi Brian Austin Green'in arasına üçüncü kişi girdi.
 

Uzun süre boyunca "dünyanın en güzel kadını" unvanını kimseye kaptırmayan oyuncu Megan Fox ile aynı zamanda meslektaşı olan eşi Brian Austin Green'in yuvasını yasak aşk yıktı.
 

ABD basınına yansıyan iddialara göre Megan Fox'un rapçi Machine Gun Kelly ile yasak aşk yaşaması çiftin yollarının ayrılmasına neden oldu.


Fox ile Machine Gun Kelly'nin geçen yılın son aylarından bu yana birlikte olduğu konuşuluyor. İkili, Machine Gun Kelly'nin "Bloody Valentine" adlı şarkısının klibinde birlikte rol almıştı.


Fox da içinde "Bu gece benim kanlı sevgilim olacaksın" sözlerinin geçtiği klipten görüntüleri Instagram sayfasında paylaştı. Klipte yakınlaşmaya başlayan ikilinin daha sonra aşk yaşamaya başladı.


Megan Fox artık yeni sevgilisiyle ilişkisini saklamazken Brian Austin Green de TV ünlüsü Courtney Stodden ile birlikte görüntülendi.

 

Courtney Stodden, 2011 ile 2020 arasında kendisinden yaşça büyük Doug Hutchinson ile yaptığı evlilikte uzun süre gündemde kalmıştı.

 

Megan Fox, Transformers serisindeki rolü ile ünlü olan, FHM dergisi tarafından dünyanın en çekici kadını seçilmişti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.