Yarı çıplak pozuyla takipçilerini virüse karşı uyardı!

Amerikalı model ve şarkıcı Courtney Stodden, koronavirüse karşı alınacak önlmelere dikkat çekmek amacıyla takipçilerini uyarmanın etkili yolunu buldu. Ünlü model "Ellerinizi yıkayın, evden çıkmayın" diyerek iç çamaşırlı pozunupaylaştı.

Yaşam Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 10:23:32
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
2615 okunma
Google News

Tüm dünyada hızla yayılan koronavirüs korkusu insanları farklı çözüm yollarına itiyor. Uzmanların ısrarle üzerinde durduğu el yıkamaya ise ünlü isimlerden de farklı yöntemlerle destek geliyor.
 

O ünlülerden biri de efsane oyuncu Marilyn Monroe'ye benzerliği ile popülerlik kazanan Amerikalı model Courtney Stodden.
 

Amerikalı model ve şarkıcı Courtney Stodden, sosyal medya hesabından iç çamaşırlı fotoğraf paylaşarak takipçilerinden korona virüse karşı tedbir almalarını istedi.

 


 

Marilyn Monroe olan benzerliğinden dolayı dikkatleri üzerine çeken Stodden fotoğrafı evde kalın ve ellerinizi sık sık yıkayın mesajı ile paylaştı.
 

Stodden'in takipçileri ise virüsten çok modelin fiziği hakkında yorum yaptı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.