Yağmur Sarıoğlu'ndan Kendisini Eleştiren Takipçisine Ayar

Yağmur Sarıoğlu, eşi Sabri Sarıoğlu ile birlikte Instagram'dan paylaştığı fotoğrafın altına "Acaba bu adama parası olmadan da bakar mısın?" yazan takipçisine cevap verdi.

Yaşam Yayın: 29 Haziran 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 29.06.2019 09:54:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2604 okunma
Google News

Uzun yıllar Galatasaray'da forma giydikten sonra Göztepe'nin yolunu tutan Sabri Sarıoğlu, futbolu bırakmış olsa da haberlere konu olmaya devam ediyor. Instagram hesabını kapattığı için boşanacağı iddia edilen, bunun üzerine tekrar sosyal medyaya dönen Yağmur Sarıoğlu, eşi Sabri Sarıoğlu ile birlikte çekildikleri bir fotoğrafını paylaştı.


Ancak fotoğrafın altına gelen "Acaba bu adama parası olmadan da bakar mısın? Kandırmayalım kendimizi" yorumuna sessiz kalamadı. "Üf bir bitmediniz. Biz birlikte olmaya başladığımızda eşim 18 yaşındaydı ve milyon dolar yerine 7000 liralık arabaya biniyor, boş mukaveleye oynuyordu" diye cevap veren Sarıoğlu sözlerine şöyle devam etti:


''Bize bulaşmayınız rica edeceğim": "Çok şükür ikimiz de alın terimizle çok çalışarak geldik bir yerlere. Kirli düşüncelerinizi kendi hayatınıza saklayın bize bulaşmayınız rica edeceğim"


"Yenge reizi bırakırsan sana olan sevgimiz saygımız helal değildir'': Özel bir hava yolu şirketinde pilotluk yapan Yağmur Sarıoğlu "Yenge reizi bırakırsan sana olan sevgimiz saygımız helal değildir. Onun gibi karakterli yüreği temiz bi adam bulamazsın" yorumuna da sessiz kalmadı.


'Biz hiç dikkate almıyor, kendi işimize bakıyoruz'':"Magazin basınının reyting uğruna ürettiği fantezilere ne kadar takılıyorsunuz. 17 yıldır birlikteyiz biz bakmayın siz onlara. Biz hiç dikkate almıyor, kendi işimize bakıyoruz."


Öte yandan geçtiğimiz günlerde eşinin futbol hayatıyla ilgili yapılan espriler hakkında konuşan Yağmur Sarıoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı;


Zaten bunu yapanlar sonra Sabri'ye ulaşarak helallik istedi. Sabri yüce gönüllüdür, kimseye dava açmadı, 'Herkesin canı sağolsun' deyip geçti" 


Yağmur Hanım, eşiyle boşanma dedikodularını da yalanladı: "Sosyal medya hesabımı kapatınca 'Boşanıyorlar' diye haberler çıktı. Bu yüzden hesabı açmak zorunda kaldım. Biz boşanmadık, birbirimizi seviyoruz."


Sabri Sarıoğlu ile Yağmur Sarıoğlu'nun biri kız diğeri erkek olmak üzere 2 çocukları var.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.