WhatsApp'ın çok eleştirilen özelliği artık yok!

Facebook bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın eleştiri alan özelliği yeni gelen güncelleme ile ortadan kalktı.

Bilim Yayın: 31 Ekim 2019 - Perşembe - Güncelleme: 31.10.2019 09:13:53
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
1477 okunma
Google News

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'la ilgili geliştirme çabaları sürüyor.

 

The Verge'de yer alan haber WhatsApp kullanıcılarını sevindirdi. Kullanıcıların en çok şikayet ettiği konulardan biri sessize alınan sohbetlerin bildirimlerini almaktı

 

.2.19.110 sürümü ile birlikte bundan sonra WhatsApp kullanıcıları, sessize aldıkları bir sohbetten bildirim almayacak. iOS kullanıcılarının güncellemeyi yapması için akıllı telefonlarındaki App Store uygulamasında WhatsApp'ı arayıp, 'güncelle' butonuna dokunmaları gerekiyor.

 

WhatsApp'la ilgili yeni özellikleri duyuran WABetaInfo tarafından yapılan açıklamalara göre bu sürüm, bir süredir konuşulan bir özelliği de kısıtlı bir kullanıcı kitlesine sunuyor. Öyle ki bu özellik WhatsApp'ın "Gruplar" ile ilgili bölümüne yeni bir ayar getiriyor ve kullanıcıların WhatsApp gruplarına nasıl gireceklerini kendilerinin belirlemesini sağlıyor. Böylece kullanıcılar, istemedikleri gruplara girmek durumunda kalmayacaklar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.