Wanda Nara'nın pozuna beğeni yağdı

Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih'e kaybeden PSG'de yıldız isimler Mauro Icardi, Keylor Navas ve Neymar tatil için aileleriyle birlikte Ibiza'ya gitti. Icardi'nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara'nın ayı heykelinin önünde verdiği poz, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Yaşam Yayın: 29 Ağustos 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.08.2020 11:57:26
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2943 okunma
Google News

PSG forması giyen Mauro Icardi, Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih'e kaybetmelerinin ardından ailesiyle birlikte tatile çıktı. Hiçbir masraftan kaçınmayan Icardi, özel bir jet kiralayarak Ibiza'ya gitti.

 

Icardi ailesine Ibiza'da takım arkadaşı Keylor Navas ve eşinin yanı sıra takımın Brezilyalı süper yıldızı Neymar da katıldı. Tatil esnasında birçok fotoğraf paylaşan yıldız isimler, gönüllerince eğlendiler.

 

AYI HEYKELİ ÖNÜNDEKİ POZUNA BEĞENİ YAĞDI

 

Icardi'nin menajerliğini de yapan eşi Wanda Nara da tatilden paylaştığı fotoğraflarla adından yine söz ettirmeyi başardı. Bir ayı heykelinin önünde poz veren Nara, bikinisiyle dikkat çekti. Nara'nın fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni yağdı.

 

 

Neymar'ın Ibiza'da eski sevgilisi şarkıcı Anitta ile görülmesi, magazin basını tarafından manşetlere taşınırken, Brezilyalı yıldızla birlikte Icardi ve Navas'ın da Şampiyonlar Ligi finalinden sonra saçlarını sarıya boyatarak tarz değiştirmeleri taraftarlardan tam not aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.