Wanda Nara, Instagram'dan çırılçıplak fotoğrafını paylaştı

Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, Instagram hesabından üstsüz fotoğrafını paylaştı. Sosyal medya kullanıcıları, bu paylaşımı beğeni yağmuruna tuttu.

Yaşam Yayın: 09 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 09.01.2020 08:58:43
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
3091 okunma
Google News

PSG'de forma giyen Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Seksi model, bu kez de sosyal medya hesabından çırılçıplak fotoğrafını paylaştı. Bu paylaşım kısa süre içinde 400 binden fazla beğeni aldı. Wanda Nara'nın Instagram'da 6 milyon takipçisi bulunuyor.

 

 

"BEN SEKSİ OLMAK İSTİYORUM"

 

Correiro Dello Sport'a konuşan Nara, "Mauro ile yaş farkımız nedeniyle sorun yaşadım, ondan 7 yaş büyüğüm. Ben seksi olmak istiyorum, sosyal medyada da bu böyle. Bir karakterin arkasına saklanıyorum." demişti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.