Vicdansız adam cadde ortasında karısını döverek öldürdü

Çin'de elektrikli scooter ile giden bir yaya, kaldırımda yürüyen karı-kocaya çarptı. Yayanın çarpmasından sonra çift arasında tartışma çıktı. Kendini kaybeden adam karısını yol ortasında döverek öldürdü.

Dünya Yayın: 02 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.11.2020 15:50:28
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
762 okunma
Google News

Çin'in Shuozhou şehrinde yaşanan olayda vicdansız koca yere yatırdığı karısını tekme ve yumruklar ile dövmeye başladı. Çevrede toplanan insanlar adama müdahale etmek yerine korkunç olaya seyirci kaldı.


Sinirlerine hakim olamayan adam kavganın meydana geldiği bir iş yerinin önünde bulunan tahta sandalyeyi alıp karısının kafasına defalarca vurdu.


Öfkeli koca bununla da yetinmedi ve daha sonra kaldırım taşını söküp karısına vurarak öldürdü.
 

Olay anına ait fotoğrafların sosyal medya üzerinden paylaşılmasından sonra olaya müdahale etmek yerine izleyen insanlara büyük tepki gösterildi.

 

Cadde ortasında meydana gelen olayda talihsiz kadın polis ekipleri gelene kadar hayatını kaybetti. Polis tarafından gözaltına alınan kocanın sorgusu ise devam ediyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.