Vekil Özen’e TBMM’de bir görev daha…

Yerel seçimlerin ardından çalışmalarına devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) çeşitli konularda Meclis Araştırma Komisyonları oluşturuldu.

Yayın: 09 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 09.05.2019 17:31:30
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1794 okunma
Google News

 

TBMM Genel Kurulu'nda yapılan oylama ile komisyon üyeleri belirlenirken, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen Tıbbi ve Aromatik Bitki Çeşitliliği Meclis Araştırma Komisyonu sözcülüğüne seçildi.



AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’in de yer aldığı TBMM Tıbbi ve Aromatik Bitki Çeşitliliği ile ilgili Meclis Araştırma komisyonunda 12 Milletvekilinin görev yapacak.



Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, “Tıbbi ve aromatik bitki çeşitliliğin korunmasında, bunların üretiminde ve pazarlanmasında karşılaşılan sorunlar ile alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nda, Komisyon sözcüsü olarak görev alarak çalışmalara başladık. Hayırlara vesile olsun” dedi.

 

 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.