Vatandaşlar, genç kadını yol kenarına atılmış halde buldu

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde darp edilerek yol kenarına atılan genç kadını vatandaşlar buldu. İhbar üzerine Jandarma harekete geçerken baygın kadın hastaneye kaldırıldı.

Asayiş Yayın: 17 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 17.07.2020 14:55:50
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
889 okunma
Google News

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde darp edilerek yol kenarına atılan genç kadın jandarma ekiplerini harekete geçirdi.

 

Olay, Akyazı ilçesi Kuzuluk Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında baygın halde yatan genç kadını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç kadın, sağlık ekiplerince Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

BAYGIN HALDE YOL KENARINA ATILDI

 

Jandarma ekiplerince gerçekleştirilen incelemelerde, gencin darbedildikten sonra baygın bir halde yol kenarına atıldığı belirlendi. Ekipler, genç kadını darp ederek yol kenarına atan kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.