Bozbey: Artık umut var artık gülümseme var

Devir teslim töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Bu koltuğa Bursalılar bize değer gördü. Bugünden sonra daha çok çalışacağız" dedi.

Bursa Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 13:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
69 okunma
Google News

31 Mart Yerel seçimleri sonrası Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Bozbey mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Bozbey 12.45’de Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarihi Bina’da yapılan devir teslim töreni ile birlikte resmen görevine başladı.

Bozbey görevi, Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Alinur Aktaş’ın umrede olması nedeniyle, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’dan devraldı.

2eb64f69 9736 4fbe 9106 5396391f723b

‘1 DAKİKAMIZI BİLE BOŞA HARCAMADAN YOL ALACAĞIZ’

Devir teslim töreninde konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bu koltuğa Bursalılar bize değer gördü. Bugünden sonra daha çok çalışacağız. 1 dakikamızı bile boşa harcamadan yeni bir Bursa için yol alacağız. Baharın en güzel günlerinde burada için yeni bir kapı açılıyor. Güzelliklere dayanışmaya barışa özgürlüklere adalete aşılan bir kapı bu. Birlik ve beraberlikle güzel günler çok yakın. Artık umut var, artık gülümseme var artık geleceğe güvenle bakabilme var” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.