Vali, sokakta hem yaşlı vatandaşı yakaladı, hem de numarasını ortaya çıkardı!

Sivas'ta yaşayan ve 65 yaş üstü olduğu için sokağa çıkması yasak olan 65 yaş üstündeki vatandaş, cadddede Sivas Valisi Salih Ayhan'la karşılaştı. "112'yi arıyorum cevap vermiyor" deyince Vali Ayhan 112'yi aradı ve telefon açıldı. Vali bunun üzerine vatandaşa "Şimdi sen yakalandın" dedi.

Yayın: 03 Nisan 2020 - Cuma - Güncelleme: 03.04.2020 12:12:38
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
979 okunma
Google News

Sivas'ta sokağa çıkması yasak olmasına rağmen sokağa çıkan ve Vali'ye yakalanan yaşlı vatandaş, "112'ye ulaşamıyorum" dedi. Vatandaştan telefonunu isteyen vali 112'yi aradığında telefon ilk çalmada açıldı.

 

"ŞİMDİ SEN YAKALANDIN"

 

Sivas Valisi Salih Ayhan, koronavirüs önlemleri kapsamında Atatürk Caddesi'nde yoğunluk kontrolü yaptı. Kontroller sırasında yaşlı bir vatandaş Vali'nin yanına yaklaştı. Vali Ayhan, vatandaşın yaşının 65'in üstünde olduğunu öğrenince, "Şimdi sen yakalandın" şeklinde esprili bir dille evinde kalması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

 

VALİ, VATANDAŞIN TELEFONUNDAN 112'Yİ ARADI

 

Vatandaş ise günlerdir 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşamadığı gerekçesi ile kendini savundu. Vali Ayhan, vatandaşın telefonundan 112'yi aradı. İlk çalmada telefon açılınca tebessüm eden Ayhan, araması halinde yaşlı vatandaşın taleplerinin Vefa Sosyal Destek hattına iletilmesi talimatını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.