Uzun zaman sonra ilk defa keyifli ve mutlu gördük!

Yayın: 06 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 06.08.2019 10:58:50
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
906 okunma
Google News

Bu kavurucu sıcakta ve tam da yazın ortasında böyle kalabalık toplanır mı?

 

Söz konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan olunca "evet" toplanır.

 

Nitekim pazar günü Bursa'ya toplamda 63.5 milyar TL'lik 2 dev yatırımın açılışı için gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, otoyoldaki tören alanında konuşma yapmak için kürsüye çıktığında karşısında coşkulu kalabalığı görünce yine "muazzam" olarak nitelendirdi.

 

Hem de hiç kimse şehir merkezinin çok çok dışında otoyol üstünde böylesine miting havasını aratmayacak bir kalabalıkla karşılaşmayı beklemiyordu.

 

Cumhurbaşkanı da bu kalabalıktan büyük keyif aldı ki sonrasında gerek Şehir Hastanesi açılışında, gerekse de Merinos'taki yemekte teşkilat mensupları ve halkla iç içe samimi görüntülerin oluştuğu, katı güvenlik engellerinin yumuşatıldığı o sıcak anlar fotoğraf karelerine ve kameralara yansıdı.

 

Neticede, Bursa AK Parti Teşkilatı bir kere daha Cumhurbaşkanına karşı mahcup olmayacak şekilde güzel bir ev sahipliği sergilemiş oldu.

 

ORGANİZASYONUN MİMARI ÇAVUŞOĞLU

Programın arkasındaki en birinci isim hiç kuşkusuz Başbakan eski Yardımcısı ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa'ya geleceği tarih kesinleştiği gün kendisini aramış ve programla ilgili bilgi alırken "Ya Şehir Hastanesi'nin bahçesinde ya da Otoyol'da uygun bir yerde büyük bir katılımlı tören düzenleyeceğiz" dediğinde; "Bu sıcakta zor olmayacak mı bakanım?" diye sormuştum.

 

Gülerek "O da teşkilatın görevi. Biz teşkilatçıyız. O işi bize bırakın" demişti.

 

Söylediği gibi de oldu.

Teşkilat, il yönetimi, milletvekilleri, ilçe başkanları, mahalle temsilcileri, belediye başkanları, kadın, gençlik kolları ve yönetimleri ile gece gündüz hummalı bir çalışma ile miting havasında törene imza attılar.                       

 

BURSA'YI ÖNEMSEDİĞİNİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa'dan ayrılmasından sonra yeniden görüştüğümde Hakan Çavuşoğlu son derece huzurlu ve mutlu ses tonuyla "31 Mart'ta Bursamızın aldığı başarıdan dolayı kendisini ağırlamak istediğimizi söylemiştik, o da sağ olsun kırmadı ve yoğun programına rağmen geldi. Kentimize verdiği önemi, güveni göstermiş oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş'ı ve belediye başkanlarımızı tebrik etti" dedi.

 

Çavuşoğlu da Cumhurbaşkanı'nın Bursa'dan keyifli ayrıldığına dikkat çekti:

"Cumhurbaşkanımız Bursa'ya Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, İçişleri Bakanı, Sağlık Bakanı, Adalet Bakanı, Tarım Bakanı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı, Ticaret Bakanı ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve eski Başbakanımız Binali Yıldırım Bey'den oluşan büyük bir yönetim kadrosuyla geldi. Bu da kentimize verdiği önemi daha bir anlamlı kılıyor. Otoyolun Bursa-İzmir bölümünün açılışından sonra Şehir Hastanesi'ndeki program tamamen spontane gelişti. Personelle, hastalarla görüştü, hasta odalarını ziyaret etti, fotoğraflar çektirdi. Aynı şekilde Merinos'taki yemekte de öyle. Belediye başkanlarımız, il yönetimi, ilçe başkanlarımızla ayrı ayrı fotoğraflar çektirdi. Yanına kim gitmek istediyse herkesle görüştü, mahalle temsilcilerimizden tutun da STK temsilcilerine, halkımızla sıcak ve samimi sohbetler yaptı, şakalaştı. Anlayacağınız çok keyifli idi. Çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Güzel bir sinerji oluştu. İyi bir netice ile ayrıldı."

 

18 YILDA 50 KATRİLYON

Hakan Çavuşoğlu, AK Parti'nin 18 yıllık iktidarı döneminde Bursa'nın her daim Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye siyasal anlamda en güçlü desteği veren illerin başında geldiğini de anımsattı ve dedi ki:

 

"Cumhurbaşkanımız Otoyol'un açılışında halka hitap ederken söyledi. 18 yıllık iktidarımız döneminde Bursa'ya tam 50 katrilyonluk yatırım yapıldı. Cumhurbaşkanımızın açtığı son 2 yatırımdan Şehir Hastanesi 2,5 milyar TL'lik, Otoban da 61 milyar TL'lik Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından. Yeterli mi, hayır değil. Kendisi de müjdeyi verdi. "Yatırımlar ve hizmetlerimiz bundan sonra da hızla artarak devam edecek. İnşallah Bursa, yerel ve kamu yatırımlarının yanı sıra, yerli ve yabancı özel sektörün de ilgi duyduğu tam bir yatırım kenti olacak."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.